Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Nima Rent

Verhuur voor alle gelegenheden

Tentverhuur

Laat regen of koude geen spelbreker zijn tijdens je feest, maar huur een feesttent bij NIMA Rent. We meten ter plaatse alles op. Zo maken we niet alleen de juiste offerte, maar zijn we ook zeker dat er plaats is voor de tent.

NIMA Rent streeft naar een perfecte staat van de tenten. Daarom poetsen, leveren en plaatsen we onze tenten zelf. 

Feestmateriaal

Een feest vraagt heel wat organisatie. Niet enkel het kiezen van de locatie, maar ook de aankleding vergt voldoende aandacht, om van je evenement een echte hit te maken.

Voor de verhuur van je feestbenodigdheden kan je terecht bij NIMA Rent. Van je feesttent en meubilair in de juiste stijl tot de kookuitrusting en de finishing touches van je decoratie.

Verhuur van sanitair

Wil je een mobiel toilet huren, een toiletwagen, een urinoir of een handwastank? NIMA Rent levert je sanitair, sluit het aan en test of alles naar behoren werkt.

Huur je voor een langere termijn? Wij zorgen voor tussentijdse ledigingen en reinigingen, want iedereen zit graag op een propere wc. 

Ontdek ons assortiment
aan feestmateriaal

Tenten

Van een communiefeest tot een trouwfeest, van een verjaardagsfeestje tot een gezellige barbecue met vrienden: bij NIMA Rent reken je op veelzijdig tentverhuur. Voor een feestje met 20 of met 1.000 genodigden. Tenten voor een trouwfeest, nieuwjaarsreceptie of het VIP-dorp van de koers?

Ontdek ons aanbod tenten:

Verhuur van sanitair

Extra toiletten nodig tijdens je feestje of evenement? Mobiele toiletten huren is bij NIMA Rent een fluitje van een cent. Luxueuzer sanitair op je evenement? Dan kan je een toiletwagen huren. Voor 1 dag of op langere termijn. Inclusief handwastank voor een goede handhygiëne.

Ontdek ons aanbod sanitair:

Tevreden klanten aan het woord

nl_NLNederlands