Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Mobiele toiletten huren voor je feest(je)

Extra toiletten nodig tijdens je feestje of evenement? Mobiele toiletten huren is bij NIMA Rent een fluitje van een cent. Luxueuzer sanitair op je evenement? Dan kan je een toiletwagen huren. Voor 1 dag of op langere termijn. Inclusief handwastank voor een goede handhygiëne.

Een werftoilet huren, inclusief service

Bouwvakkers hebben sanitair nodig op hun werf. Bij NIMA Rent kan je een werftoilet huren. We komen het plaatsen en op regelmatige basis ledigen en reinigen. Zo is er elke dag een proper toilet aanwezig.

Ook voor festivals en andere evenementen die meerdere dagen lopen, doe je een beroep op ons verhuuraanbod en onderhoudsteam.

Toiletwagens voor een stijlvoller sanitair

Voor je chic trouwfeest in de tuin wil je liever geen basic mobiele toilet zetten. Of je wil je klanten op je bedrijfsevent in stijl ontvangen, ook wanneer ze een sanitaire stop maken. Een toiletwagen huren is dan het perfecte alternatief.

Onze toiletwagens zijn uitgerust met damestoiletten, urinoirs, verlichting, verwarming, spiegels en handdrogers. Er zijn ook mobiele toiletten voor mindervaliden.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Wil je een mobiel toilet huren, een toiletwagen, een urinoir of een handwastank? NIMA Rent levert je sanitair, sluit het aan en test of alles naar behoren werkt.

Maar daar stopt het niet. Huur je voor een langere termijn? Wij zorgen voor tussentijdse ledigingen en reinigingen, want iedereen zit graag op een propere wc. Zijn er problemen? Bel ons en wij lossen het zo snel mogelijk op.

nl_NLNederlands