Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Allround partner voor het verhuur van feestmateriaal

Een gezellig tuinfeest, een professionele presentatie voor een groot publiek of een chic trouwfeest. Voor welke gelegenheid je ook een evenement organiseert: een goede partner voor het verhuur van je feestmateriaal, in West-Vlaanderen of daarbuiten, is geen overbodige luxe.

Met het ruime aanbod van NIMA Rent ben je zeker van feestbenodigdheden die aansluiten bij je concept en bij je noden. Van een paar gasten tot een bomvolle grote feesttent. Inclusief professioneel advies, levering en afwas achteraf.

Feestmateriaal van tent tot tafel

Een feest vraagt heel wat organisatie. Niet enkel het kiezen van de locatie, het natje en het droogje, en het versturen van aantrekkelijke uitnodigingen. Ook de aankleding vergt voldoende aandacht, om van je evenement een echte hit te maken.

Voor de verhuur van je feestbenodigdheden kan je gelukkig terecht bij NIMA Rent. Van je feesttent en meubilair in de juiste stijl tot de kookuitrusting en de finishing touches van je decoratie. Zelfs voor je sanitaire voorzieningen ben je hier aan het goede adres.

Verhuur van tafels, stoelen en alle toebehoren

Een trouwfeest, een pannenkoekenbak van de jeugdbeweging of een eerste communie: op quasi elk feest schuiven je gasten hun voeten met plezier onder tafel. De keuze van je partytafels, je mobiele bar en uiteraard je partner voor de verhuur van stoelen en tafels is cruciaal voor een geslaagd feest.

Een landelijk tuinfeest voor je huwelijk, met eiken tafels en houten stoelen? Of een hip dansfeest met plastieken stoelen en een licht kleurenschema? Ontdek het ruime aanbod en reken op ons toegewijd advies.

Ontdek het aanbod in de showroom

Benieuwd welk feestmateriaal we te huur hebben? Niet zeker welke tafels en stoelen je wil huren? Of gewoon inspiratie opdoen voor de stijl en de inrichting van jouw evenement? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. We leiden je er persoonlijk rond, doen suggesties naar technische eigenschappen en trends, en beantwoorden al je vragen.

Onze volledig gedekte tafels zetten je alvast op weg in de wereld van de eindeloze mogelijkheden. Waar wacht je nog op?

Meer dan feestmateriaal

Feesten hoort zo eenvoudig mogelijk te zijn. Precies daarom kijken we bij NIMA Rent ook graag buiten de grenzen van ons feestmateriaal dat te huur is. 

Als totaalpartner staan we met plezier ook in voor de elektriciteitsvoorziening, het licht en het geluid. Zo hou jij, als organisator, een minimum aan eigen geregel en kopzorgen. Ideaal om 100 % te genieten van je speciale dag.

nl_NLNederlands