Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Close this search box.
fast order  NEW 

Horecamateriaal huren voor je (mobiele) keuken

Terwijl je genodigden genieten, wordt er achter de schermen hard gewerkt om hen een onvergetelijk feestje te geven. Om aan hun wensen te kunnen voldoen, is het handig om het passende horecamateriaal te huren. Of het nu gaat om een extra koelkast of alles wat je in een professionele keuken ziet, bij NIMA Rent zit je goed.

Een brede waaier aan kookmateriaal huren

Een koelwagen huren, een koffie perculator, een combi steamer en nog veel meer: met NIMA Rent geef je je mobiele keuken vorm. Van open ruimte tot complete cateringinfrastructuur of gewoon een aanvulling van je toestellen.

Een spoelbak huren voor de afwas of een friteuse huren voor het frietjesfestijn van de jeugdbeweging? We regelen het voor jou.

De juiste temperatuur, in het glas en op het bord

Niemand houdt van lauwe bubbels of een warm gerecht dat in de kern koud geworden is. Huur horecamateriaal bij NIMA Rent en serveer alles op de juiste temperatuur.

Champagne, bier en frisdrank zalig koel schenken, doe je door een frigobak of koelwagen te huren. Warme hapjes of gerechten? Dan kan je een bordenverwarmer huren.

Comfortabel koken op jouw manier

Maximale voorbereiding, tafeltoestellen of à la minute koken met een showelement: elke chef en gastheer heeft zijn eigen wensen en verwachtingen. Op maat van de gelegenheid vind je bij NIMA Rent de passende kooktoestellen. Zo kan je bij ons:

  • een pizza oven huren
  • een bbq huren
  • een oven huren
  • een raclette toestel huren
  • een hamburgerplaat huren
  • een bain marie huren
  • en nog veel meer !

Totaal-assortiment van feestmateriaal

Bij NIMA Rent kan je niet enkel voor het huren van horecamateriaal terecht. Je kiest ook tenten, bestek, servies, glazen, meubilair en decoratie voor elk soort feest.

Om jou nog meer te laten genieten, nemen we met plezier ook de technieken voor onze rekening. Zelfs over het afval moet je je geen zorgen maken. Wij verhuren afvalcontainers die wij zelf ledigen. En de afwas, die laat je lekker staan.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

We brengen niet alleen alles ter plaatse, maar we controleren ook alles. Dat houdt in dat we vaatwassers, koelkasten, koelwagens, diepvriezers, ovens, friteuses aansluiten en testen. Zo ben je zeker dat alles werkt.

Je leest het goed: feestmateriaal huren bij NIMA Rent is al een feestje op zich.

nl_NLNederlands