Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

NIMA Rent versiert je met premium decoratieverhuur

Een ‘gewone’ locatie transformeren tot uitnodigend en feestelijk kader, dat doe je door stijlvolle decoratie te huren. Maak het gezellig met hier en daar een plant, sierspots en een mooie kandelaar om je gedekte tafel extra cachet te geven. Verlichting huren voor je feest? Ook die vind je bij NIMA Rent.

Warme gezelligheid en gezellige warmte

Kou is een van de grootste sfeerbrekers op elk feest. Daarom raden we aan om voor je speciale gelegenheid voldoende verwarmingselementen te voorzien. Je buitenbeleving boosten met een vuurkorf of een terrasverwarmer huren? Zelfs de gasfles wordt meegeleverd. Dat is sfeer en warmte met maximaal gemak.

Decoratieverhuur voor elk feestaspect

Waar jij misschien vooral aan je locatie en het eten en drinken denkt, denkt NIMA Rent aan het totaalpakket.

De genodigden laten arriveren op een rode loper en hen de juiste richting aangeven met behulp van afzetpalen en een afbakenkoord? Feestverlichting huren en de ruimte aankleden met aangenaam groen. Kreeftenbavetten nodig voor je nieuwjaarsdiner?

Ontdek ons assortiment en maak je keuze.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Een aangename sfeer tijdens je feest vinden we belangrijk. Dan zijn onze klanten tevreden, dus NIMA Rent ook. Bij ons huur je alles wat je nodig hebt voor je feest. Van de tent over het meubilair tot sanitair.

We hebben een jarenlange ervaring, daarom verhuren we niet alleen ons feestmateriaal, maar staan we je ook bij met advies. NIMA Rent denkt actief mee aan een totaaloplossing, als betrouwbare partner voor al je benodigdheden.

nl_NLNederlands