Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Glazen en servies huren om heerlijk te tafelen

Aan een mooi gedekte tafel smaakt je eten en drinken altijd beter. Bij NIMA Rent krijgt je tafel vorm, tot in de puntjes gedekt met servies en bestek in de stijl van je hele feest. Wijnglazen, bierglazen of champagneglazen huren? Borden en bestek toevoegen, samen met premium tafellakens en servetten? Met gemak, vanuit het ruime assortiment. Werk je tafel af met de juiste decoratie, ook te vinden bij NIMA Rent.

Van traditionele glazen tot gouden bestek

Een klassiek bestek huren of heb je toch liever het trendy zwart of retro gouden bestek? Een glas in een fel kleurtje of in kristal? Kommen of borden huren in alle vormen en kleuren? Een gedekte tafel voor een barbecue of voor een jubileum?

Voor het verhuur van alle feestmateriaal ben je bij NIMA Rent aan het goede adres. Van aperitief tot dessert en pousse-café.

Enkele glazen huren of een service voor 1.000 gasten

Van een intiem feest met de dichte familie tot een groot straatfeest: NIMA Rent heeft voldoende glazen, bestek en servies in ons aanbod. Van een paar stuks, zonder minimumafname, tot tafelgerei voor een gigantisch personeelsfeest.

Het beste nieuws? Je hoeft helemaal niet af te wassen, alles mag vuil terug. Toch dingen hergebruiken tijdens je feest?  Geen probleem, met onze afwasmachine verhuur doe je het met minimale moeite.

Verhuurpartner voor je totaalconcept

NIMA Rent levert alles voor een mooi gedekte tafel, maar staat klaar om nog veel meer aspecten van je feest in te vullen. Van de tent over de decoratie tot klank en licht.

Wil je ideetjes opdoen voor je tafeldekking? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal en ontdek onze verschillende stijlen.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Wil je geen stress over wie en wanneer je feestmateriaal komt halen? Geen probleem, NIMA Rent brengt alles tot bij jou, gelijk waar in België en zelfs een deel van Frankrijk. Was je niet graag af of wil je gewoon ten volle nagenieten van je feest? Geef alles vuil terug aan NIMA Rent, wij doen met plezier jouw afwas.

Heb je naast bestek, borden, glazen en linnen nog iets ander nodig? Bekijk de rest van ons aanbod.

nl_NLNederlands