Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Een tent huren voor je feest

Van een communiefeest tot een trouwfeest, van een verjaardagsfeestje tot een gezellige barbecue met vrienden: bij NIMA Rent reken je op veelzijdig tentverhuur. Voor een feestje met 20 of met 1.000 genodigden. Tenten voor een trouwfeest, nieuwjaarsreceptie of het VIP-dorp van de koers?

Ontdek het aanbod en rent a tent !

Van basic tot luxe

Kies je voor een gewone rechthoekige standaardtent, een achthoekige tent of een pagodetent? NIMA Rent biedt je verschillende mogelijkheden. Gewone zijwanden of een transparante tent, plastic ramen of glazen ramen, de gewone deuren die je moet oprollen of een echte deur, … We lokken je uit je tent. Of net erin.

Ons aanbod omvat deze modellen, in diverse uitvoeringen en afmetingen:

Huur een tent voor het tuinfeest van het jaar

Een tent huren voor je tuinfeest? Dat kan bij NIMA Rent. Bij ons huur je meer dan alleen de feesttent. Wij bieden onze klanten een totaalpakket. Want wat is een tent zonder een stabiele vloer? Met in die tent de juiste verlichting, verwarming en decoratie? Met op die vloer stoelen en tafels? Met op die tafels onze glazen, servies, bestek en eventueel een mooie kandelaar? En wat is je feest zonder het nodige keukenmateriaal?

Ontdek ons aanbod online of bezoek de toonzaal.

Bedrijfsfeesten in een stijlvolle setting

Of je nu je medewerkers beloont voor hun inzet of je klanten voor hun vertrouwen: een bedrijfsevent of personeelsfeest verdient de beste zorg.

Van barbecue tot walking diner of productlancering met passende goodies: voor elke professionele gelegenheid heeft NIMA Rent de juiste tent te huur.

Een luxueuze tent huren voor je trouwfeest

Als het voor 1 gelegenheid wat meer mag zijn, dan is het wel voor jouw huwelijk. Maak van jullie dag een topfeest.

De tenten voor een trouwfeest kunnen binnenin helemaal worden aangekleed met stof, voorzien van glazen ramen, echte deuren en een nette houten vloer. Zo vergeet je bijna dat je in een tent zit, terwijl je onvergetelijke herinneringen maakt.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Laat regen of koude geen spelbreker zijn tijdens je feest, maar huur een feesttent bij NIMA Rent. We meten ter plaatse alles op. Zo maken we niet alleen de juiste offerte, maar zijn we ook zeker dat er plaats is voor de gekozen tent.

NIMA Rent streeft naar een perfecte staat van de tenten. Daarom poetsen, leveren en plaatsen we onze tenten zelf. Dat bespaart jou al een hoop stress.

nl_NLNederlands