Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Verhuur van tafels en stoelen voor elke gelegenheid

Je gasten verdienen comfortabel en mooi meubilair. NIMA Rent heeft een breed gamma aan hoge en lage tafels te huur, partytafels, stoelen, barmeubels, barstoelen, loungemeubels en zelfs je mobiele bar. Ook om tapijten, parasols of een kledingrek te huren ben je bij NIMA Rent aan het juiste adres.

Feestmateriaal dat je in de juiste stemming brengt

Het ene feest is het andere niet. Elke gelegenheid en stijl vraagt om passend meubilair. Huur partytafels, een mobiele toog of tafels en stoelen met de juiste look-and-feel.

Een romantisch trouwfeest, waar je via de rode loper binnenkomt, met prachtige hoezen over de tafels en de stoelen? Of een stijlvol tuinfeest met gezellige loungesets en houten tafels? Jij kiest.

Van landelijke stoel tot hippe receptietafel

Plooibare of gewone stoelen in plastic, hout of velvet. Een stijlvolle eiken bar of een moderne witte bar met ledverlichting. Tafels en stoelen huren voor een intiem feestje met 6 personen of voor een groot feest met 300 genodigden.

Bij NIMA Rent kies je voor een breed assortiment aan feestmateriaal, te huur zonder minimumafname en met professioneel advies.

Alles onder 1 dak

Comfortabel en stijlvol meubilair is essentieel voor een geslaagd feest, maar daar stoppen we niet. NIMA Rent heeft alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken. Servies huren, mobiele toiletten of zelfs een grote, luxueuze tent huren voor je trouwfeest? We helpen je graag verder. Samen met vertrouwde partners voorzien we je feest zelfs van elektriciteit, geluid en licht.

Neem een kijkje bij onze realisaties en laat je inspireren. Of bezoek vrijblijvend onze toonzaal, inclusief gedekte tafels in verschillende stijlen en trends.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Je hebt de keuze: je haalt je feestmateriaal zelf op of NIMA Rent levert en komt alles achteraf terughalen. Je locatie vormt hier geen probleem. Wij zijn actief in heel België en zelfs in een deel van Frankrijk. Alles mag trouwens vuil terug naar NIMA Rent.

Zijn er onverwachte problemen, onvoorziene gasten of vragen? Bel ons en wij komen samen zo snel mogelijk tot een oplossing. Weg, domper op de feestvreugde. Hallo, zorgeloos genieten.

nl_NLNederlands