Hulp nodig?
  

+32 (0)57 20 05 45 / +33 (0) 3 28 50 32 90

Fast Order  NEW 
|
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
|
|
Fast Order  NEW 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
fast order  NEW 

Een rode loper kopen of een gasfles voor je terraswarmer?

Een voor je trouwfeest of theelichtjes om je perfect gedekte tafel af te werken: bij NIMA Rent geloven we in maximaal gemak als organisator van je feest. Daarom voegden we ook verbruiksartikel aan ons gamma toe. Zo vind je nog meer feestmateriaal onder hetzelfde dak.

Terrasverwarmers met gasflessen huren

Je houdt het op je feestlocatie graag gezellig warm. Terrasverwarmers zijn een praktische en aangename aanvulling aan je feestinfrastructuur. Moet je nog apart gasflessen zoeken, dan heb je weer een hoop heen-en-weergeloop. Wij leveren je gasflessen gewoon mee met je verwarmingstoestellen. Makkelijk, toch?

Tapijt of rode loper

Een zacht en warm gevoel onder de voeten en instant huiselijkheid. Met tapijt til je de sfeer van je feest naar een hoger niveau. Trouwen in stijl? Dan is een rode loper kopen voor het stadhuis of de kerk een aanrader. Alles om jullie dag extra bijzonder te maken, vind je bij NIMA Rent.

Bij NIMA Rent huren is echt een feest

Een aangename sfeer tijdens je feest vinden we belangrijk. Dan zijn onze klanten tevreden, dus NIMA Rent ook. Bij ons huur je alles wat je nodig hebt voor je feest. Van de tent over het meubilair tot sanitair.

We hebben een jarenlange ervaring, daarom verhuren we niet alleen ons feestmateriaal, maar staan we je ook bij met advies. NIMA Rent denkt actief mee aan een totaaloplossing, als betrouwbare partner voor al je benodigdheden.

nl_NLNederlands